Menu


Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ MILITARY CLUB ΣΤΗΝ 111 Π.Μ.



Εκδήλωση γνωριμίας διοργανώνει το Military Club την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 21.00, στίς εγκαταστάσεις του θέρετρου ''Lido'' στην 111 Π.Μ. και θα παραθέσει δεξιώση σε εν ενεργεία και εν αποστρατία στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας.
Απο το Παράρτημα της Ε.Α.Α.Α./Ν.Μαγνησίας, κατόπιν ενεργειών του προέδρου της ΕΑΑΑ Αντιπτεράρχου (Ι) ε.α. κ.Κων/νου Ιατρίδη και του Δ/κτή 111 Π.Μ. Σμηνάρχου (Ι) Γεωργίου Φασούλα, θα παρευρεθούν 50 περίπου μέλη.

Τo MILITARY CLUB ιδρύθηκε το 1995, εκδίδοντας αρχικά μια εκπτωτική κάρτα με την οποία εξασφάλιζε εκπτώσεις για τα μέλη του σε πάνω από 1200 επιχειρήσεις πανελλαδικά.
Το 1999 εξέδωσε την δική του πιστωτική κάρτα, την MILITARY CLUB VISA. Η εν λόγω κάρτα που εκδίδεται σήμερα από την EUROBANK, είναι και η κάρτα μέλους που χορηγείται χωρίς ετήσια συνδρομή για πάντα.
Σήμερα ο αριθμός των μελών του MILITARY CLUB ξεπερνά τις 75.000 που παραμένει όμως μικρός αν αναλογιστούμε ότι το σύνολο των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ξεπερνούν τις 300.000.
Μέλη του MILITARY CLUB μπορούν να γίνουν τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και το αντίστοιχο πολιτικό προσωπικό. Σήμερα το MILITARY CLUB συμβάλλεται με εταιρίες καταναλωτικών ειδών και παροχής υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο μοναδικά προνόμια για τα μέλη του.
Στους στόχους του είναι να υπάρχουν σε όλες της μεγάλες πόλεις συμβεβλημένα καταστήματα ώστε τα μέλη κάνοντας χρήση των προνομίων, να μειώσουν το κόστος ζωής τους.
Το 2003 ξεκίνησε τη δημιουργία των MILITARY CLUB VILLAGES δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στα μέλη του, να αποκτήσουν ευκολότερα το δικό τους σπίτι με απόλυτα ευνοϊκούς όρους, τόσο στην χορήγηση στεγαστικών δανείων, όσο και στην τιμή πώλησης των σπιτιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

WEB TV : ERT LIVE