Menu


Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά

Κώστας Αγοραστός: «Η αφοσίωση των Ελλήνων Αεροπόρων  στην πατρίδα και η αυτοθυσία με την οποία την υπηρετούν υπερβαίνοντας πολλές φορές τα όρια του Ανθρώπου, μας γεμίζουν όλους τους Έλληνες με υπερηφάνεια».

Συνάντηση με τον νέο Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά  είχε σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στην έδρα της Περιφέρειας.

Παρά τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της συνάντησης, της πρώτης μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του αντιπτεράρχου κ. Τουρνά, η συζήτηση των δύο ανδρών επεκτάθηκε σε όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Στη συνάντηση διαπιστώθηκε η αμοιβαία βούληση για στενή συνεργασία και ο κ. Κ. Αγοραστός επισήμανε ότι «η παρουσία σημαντικών μονάδων της Πολεμικής Αεροπορίας στη Θεσσαλία προσδίδει προστιθέμενη αξία στην περιφέρεια. Εμείς ως αιρετή Περιφέρεια έχουμε δηλώσει και κατά το παρελθόν ότι επιθυμία μας είναι η διατήρηση όλων των στρατιωτικών σχηματισμών της Θεσσαλίας με την υπάρχουσα δομή τους και με την ίδια επιχειρησιακή ικανότητα».

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας ευχήθηκε στον νέο Αρχηγό τακτικής Αεροπορίας κάθε επιτυχία στην κρίσιμη για την ακεραιότητα και ασφάλεια της πατρίδας μας αποστολή του Αρχηγείου.

Υπογράμμισε δε ότι «Η αφοσίωση των Ελλήνων Αεροπόρων  στην πατρίδα και η αυτοθυσία με την οποία την υπηρετούν υπερβαίνοντας πολλές φορές τα ανθρώπινα όρια, μας γεμίζουν όλους τους Έλληνες με υπερηφάνεια. Ταυτόχρονα όμως μας υπενθυμίζουν ότι οφείλουμε όλοι μας, ως συντεταγμένη Πολιτεία και ως κοινωνία, να στεκόμαστε έμπρακτα και ουσιαστικά στο πλευρό του Έλληνα Αεροπόρου και της οικογένειάς του», ο κ. Κ. Αγοραστός.

πηγή e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

WEB TV : ERT LIVE