Menu


Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΑΤΥΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σήμερα 4-3-2013, συγκεντρωθήκαμε στο Εντευκτήριο-Κυλικείο του Παραρτήματός της Ε.Α.Α.Σ | Ν.Μαγνησίας τα ΔΣ των ε.α. Αποστράτων Αξκών Στρατού, Αεροπορίας, (δεν υπάρχουν Ναυτικού), Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και Συνδέσμου Αποστράτων Αξκών Αεροπορίας Στρατού (Αυτοί είναι και οι Φορείς ε.α. με έδρα τον Βόλο), για ανταλλαγή απόψεων - σκέψεων - προτάσεων ενόψει των όσων έχουν αποφασισθεί-δρομολογηθεί από το Συντονιστικό Όργανο Δράσεων (ΣΟΔ), μετά τις πρόσφατες απανωτές συσκέψεις όλων των ΝΠΔΔ-ΝΠΙΔ στην Αθήνα. 
Επειτα από την αναλυτική ενημέρωση από τον Πρόεδρο του ΤΣ/ΕΑΑΣ/Ν.Μαγνησίας επί των όσων έχουν προηγηθεί και αποφασισθεί στο ΣΟΔ, επακολούθησε εποικοδομητική ανταλλαγή και συζήτηση σκέψεων - απόψεων - προτάσεων, που κατέληξαν στα εξής :

    α. Συγκρότηση Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Δράσεων (ΣΟΔ/Βόλου). Η στελέχωσή του θα οριστικοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, κατά πάσαν πιθανότητα, από 1-3 μέλη κάθε συμβουλίου (Στρατού-Αεροπορίας-Σ.Α). 

Ως μέσα επικοινωνίας και επαφών θα χρησιμοποιηθούν τα email eaasvolou@gmail.com  και eaaavol@gmail.com και τηλεφ.-φαξ τα 24210-28902 και 24210-28522.

    β. Ορισμός, στις αμέσως προσεχείς ημέρες, των συναδέλφων που θα εμφανίζονται, ως εκπρόσωποί μας, στα τοπικά κανάλια της ΤV.
   γ. Ενεργοποίηση όλων για μεγάλη συμμετοχή στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης. Εδώ διατυπώθηκαν και επιμέρους προτάσεις, τις οποίες και θέτουμε υπόψη του ΣΟΔ και των συναδέλφων που οργανώνουν την συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης :
       (1) Να ενημερωθούν οι συνάδελφοι ώστε να φροντίσουν να κρατούν από μία σημαία (ακόμη και μικρή).
       (2) Να ενημερωθούν οι συνάδελφοι ότι μπορούν να έχουν μαζί τους μία στολή εργασίας ή άλλη στολή, που στο τέλος της πορείας να καρφωθεί στα κάγκελα του Υπουργείου Μακεδονείας-Θράκης.
       (3) Να οργανωθεί έτσι η πορεία και προς το χώρο συγκεντρώσεως (π.χ. οι μετέχοντες από την Θεσσαλία ή έστω τον Βόλο, να κινηθούν από τον Λευκό Πύργο προς το Άγαλμα Βενιζέλου) και προς το Υπουργείο, χωρίς να παρακωλύ
εται η κυκλοφορία και να έχουν εξέθουσα θέση τα μέλη οικογενειών μας.
       (4) Δεν γίνεται με μεγάλη πλειοψηφία αποδεκτή οποιαδήποτε πρόταση για τυχόν επιστροφή ποαρασήμων ή της επίσημης στολής μας.
       (5) Αποφυγή οποιασδήποτε εμπλοκής κομμάτων στις κινητοποιήσεις μας.

Για την καταγραφή και κοινοποίηση των ανωτέρω,
Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Παραρτήματος ΕΑΑΣ/Ν.Μαγνησίας,
Αθανάσιος Κ.Γκουζής,  

Υποστράτηγος ε.α.,
6944815236, *7815236,  
akgouzis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

WEB TV : ERT LIVE