Menu


Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΕΑΑΣ/Π.Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ - ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ, ΕΑΑΝ
Aγαπητοί Συνάδελφοι, Πρόεδρε και Αντιπρόεδρε - Δντα Σύμβουλε ΔΣ/ΕΑΑΣ,
Μεθοδεύαμε για την Παρασκευή, 21-11.30-12-2012, συγκέντρωση των μελών μας, με συμμετοχή των ΔΣ και ε.α. συναδέλφων Π.Α -Σ.Α, με σκοπό την επικύρωση ψηφίσματος, όπως αυτό που πρώτοι πέτυχαν οι ε.α. συνάδελφοι στη Λάρισα (και θερμότατα συγχαρητήρια στον συντάκτη του ψηφ/τος Πρόεδρο του Παρ/τος ΕΑΑΣ/Ν. Λάρισας Σχη (ΤΧ) ε.α. Παπαπαρίση Απόστολο), ακολούθησε (και υπερπροώθησε το Παράρτημα Ξάνθης με τον δραστήριο Πρόεδρό του Υπτγο ε.α. Γεωργιάδη Γεώργιο), αλλά και τα Παραρτήματα Πιερίας και Καρδίτσας.
Με μεγάλη μας χαρά  και  ικανοποίηση είδαμε, πριν από 6 ώρες περίπου, την κοινοποίηση των επιστολών του Συντονιστικού των ΕΑΑΣ-ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ (δηλ. των Ενώσεων μας ΝΠΔΔ), με τις οποίες ζητείται συνάντησή τους με τον κκ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον κ. Πρωθυπουργό. Απ΄όσο γνωρίζουμε, είναι η πρώτη φορά που αυτό επιδιώκετα
ι . Σας συγχαίρουμε και δηλώνουμε απερίφραστα ότι "ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ", γιατί φθάσαμε "στο μη παρέκει".
Επικοινωνήσαμε, στο μεταξύ 6ωρο με πάρα πολλούς συναδέλφους ε.α. (μέλη μας, αλλά και φίλους εκ της ΠΑ-ΕΛ.ΑΣ-Πυροσβ.) και, μετά βεβαιότητος, σας μεταφέρουμε, αφενός μεν, την έκφραση ικανοποιήσεώς τους γι΄αυτήν σας την πρωτοβουλία (που όμως συναρτάται με εντονότατη προσμονή τελεσφορήσεώς της) και, αφετέρου, το μήνυμα της ετοιμότητας για άμεση κινητοποίηση (όπως άλλωστε εμείς από δώ εμπράκτως το αποδείξαμε πέρυσι -συγκέντρωση στο ΥΕΘΑ- και πρόσφατα, στο Σύνταγμα), αν για μια ακόμη φορά "μας εμπαίξουν". Ναί στις θυσίες, όπως όλος ο Λαός, αλλά ΟΧΙ στις αδικίες που επέρχονται ειδικά για μας.

Στην παρούσα φάση, εκτιμούμε - είναι και  άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων με τους οποίους επικοινωνήσαμε- ότι πρέπει να πρυτανεύσει το "ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ", άρα...το αυτονόητο!!
Κατόπιν αυτών και δεδομένου ότι η προσπάθεια ανακοπής των επερχομένων φαίνεται να γίνεται στο Ανώτατο επίπεδο από τους επίσημους εκπροσώπους μας (ΕΑΑΣ - ΕΑΑΝ - ΕΑΑΑ), ομόφωνα ως Τ.Σ., αποφασίσαμε να μην πραγματοποιήσουμε τώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Στους/ις  ε.α. συναδέλφους, μέλη και φίλους/ες, όπου κοινοποιείται το παρόν e.mail, επισυνάπτονται η επιστολή του Συντονιστικού (προς τον κ. Πρωθυπουργό, το ίδιο περιεχόμενο έχει και η προς τον κκ.Πρόεδρο της Δημοκρατίας), καθώς και το κείμενο του Ψηφίσματος ( ώστε όλοι να ενημερωθούν για τις περικοπές κλπ που έγιναν ή επέρχονται).
Αν δεν έχουμε άλλη επικοινωνία, ελπίζουμε για καλές ειδήσεις, σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές και -συν Θεώ- καλλίτερο νέο έτος.


Για το ΤΣ του Παραρτήματος ΕΑΑΣ/Ν.Μαγνησίας,ο Πρόεδρος,
Αθανάσιος Κ.Γκουζής, 

Υποστράτηγος (Ο) ε.α., κιν. 6944815236, *7815236,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

WEB TV : ERT LIVE