Menu


Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α. την Δευτέρα 4.2.2013 στο ΑΡΤ

Την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 ο Πρόεδρος της ΕΑΑΑ Απτχος ε.α. (Ι) Κων/νος Ιατρίδης θα συμμετάσχει σε τηλεοπτική συνέντευξη μαζί με τους  Πρόεδρους της ΕΑΑΣ & ΕΑΑΝ στον τηλεοπτικό σταθμο ΑΡΤ (πρώην Τηλεαστυ) στις 14.00 για να παρουσιάσουν την αντιθεσή τους στίς συνεχιζόμενες "διπλές" αδικίες που έγιναν εις βάρος των Αποστράτων.





Ακολούθως σας παρουσιάζουμε αλληλογραφία του Προέδρου της ΕΑΑΑ με το τον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ/Π.Ν.Μαγνησίας σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτίθενται να αναλάβουν.

"Kύριε Γκουζή                                                                                                                                          

Συμφωνώ απόλυτα όλοι μαζί ΕΑΑΣ ,ΕΑΑΝ ΕΑΑΑ πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά ζητώντας συνάντηση με όλους τους αρχηγους  όλων των κομμάτων ,με τους Στουρνάρα και Σταικούρα και ΥΕΘΑ να τους μιλήσουμε ανοιχτά και σκληρά, να απευθυνθούμε σε όλα τα κανάλια και εφημερίδες και στο τέλος  να προγαμματίσουμε συγκέντρωση μαζί με Σώματα Ασφαλείας και άλλες ενώσεις και να καλέσουμε το λαό να κατεβεί μαζί μας θέτοντας θέμα Ελλάδας ,εθνικής κυριαρχίας και ΕΔ.Αυτή θα είναι η δική μου προσπάθεια ως Πρόεδρος της ΕΑΑΑ,και αυτό θα επιδιώξω επιτατικά. Αγώνας μεχρι τέλους .Λαός και Στρατός σε ειρηνική εξέγερση για την ΠΑΤΡΙΔΑ"
                                                                                                                  Απτχος (Ι) ΚΩΝ. ΙΑΤΡΙΔΗΣ
                                                                                                                       Πρόεδρος ΕΑΑΑ
  
1η Διμοσίευση 2/2/2013- 22:40

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

WEB TV : ERT LIVE