Menu


Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Α.Α.Σ. - ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  
Αθήνα,  05 Φεβ 2013


     Μετά από πρόσκληση της Ενώσεως Αποστράτων Στρατού Ξηράς (Δελτίο Τύπου Ε.Α.Α.Σ 1ης Φεβ 2013), συνήλθαν στα γραφεία  της Ενώσεως οι Πρόεδροι ή εκπρόσωποι  Συνδέσμων Τάξεων, Όπλων, Σωμάτων καθώς  και Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου. Στη συγκέντρωση παρίσταντο και οι δύο Πρόεδροι Ε.Α.Α.Ν και Ε.Α.Α.Α.

   Το θέμα της συγκεντρώσεως αφορούσε την λήψη αποφάσεων σχετικά με τον συντονισμό των ενεργειών μας προκειμένου να υπάρξει ενιαίος τρόπος αντιδράσεως στα πρόσφατα εξολοθρευτικά μέτρα, τα οποία  είχαν σαν αποτέλεσμα να πλήξουν βάναυσα το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, τόσο των ενεργεία, όσο και των εν αποστρατεία Συναδέλφων.


    Αποφασίσθηκε η αναστολή των κινητοποιήσεων, μετά την αναμενόμενη συνάντηση εντός της εβδομάδος, των Προέδρων των τριών Ενώσεων Αποστράτων των τριών κλάδων  με τον κύριο Πρωθυπουργό.

    Σε  κάθε περίπτωση καλούμε  όλα τα Μέλη και τα Παραρτήματά μας, σε εγρήγορση και αναμένουμε  την  ενεργή συμμετοχή τους στις όποιες εκδηλώσεις αποφασισθούν  από κοινού,  από  το Συντονιστικό των τριών Ενώσεων καθώς και όλων των Συνδέσμων και Φορέων Ιδιωτικού Δικαίου που δραστηριοποιούνται στο χώρο των αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.                              

                                                                           Για το Δ.Σ / Ε.Α.Α.Σ.
                                                                                        Ο
                                                                                 Πρόεδρος


                                                               Παντελής  Χ. Μαυροδόπουλος
                                                                        Αντιστράτηγος ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

WEB TV : ERT LIVE