Menu


Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Παναγιωτόπουλος: Οι στρατιωτικοί δεν μπορεί να υποστούν επιπλέον μειώσεις

ΕΘΝΟΣ On Line - 2/7/2012...!!! - ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ.!!!

Την αρωγή του Προέδρου της Δημοκρατίας, την οποία, όπως είπε, θεωρεί δεδομένη, για να μη γίνουν οι περικοπές στο μισθολόγιο των στρατιωτικών, όπως προβλέπει το μνημόνιο, ζήτησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος κατά τη σημερινή επίσκεψή του στον Κάρολο Παπούλια.
Ο υπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για όλα τα θέματα που αφορούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και μάλιστα επικαλέστηκε και την εκ του Συντάγματος αρμοδιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας, ως επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος, τόσο κατά τον διάλογο που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κατά την είσοδό του στο γραφείου του κ. Παπούλια, όσο και μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, δήλωσε ότι «αναφερθήκαμε στις επαπειλούμενες νέες περικοπές στο μισθολόγιο των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι θυσίες είναι οδυνηρές. Έχουν γίνει περικοπές κατά 37% και οι στρατιωτικοί δεν μπορεί να υποστούν επιπλέον 10- 12% νέες μειώσεις».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προσέθεσε ότι έχει βρει ισοδύναμα μέτρα για να μην γίνουν οι περικοπές στους μισθούς των στρατιωτικών, τα οποία θα θέσει υπόψη του υπουργείου Οικονομικών για να συζητηθούν με την τρόικα.
-«Δεν θα πρέπει να διαταραχθεί η αποτρεπτική δύναμη των Ενόπλων Δυνάμεων» υπογράμμισε, στον κ. Παπούλια, ο υπουργός.


-«Και να μην υποχωρήσει το ηθικό και το φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων», πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε, ακόμη, την προσπάθεια του ίδιου και του πρωθυπουργού, αλλά κι όλης της κυβέρνησης, που καταβάλλεται για να μην υπάρξουν νέες μειώσεις μισθών.



ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ: Ευχαριστούμε που μας στηρίξατε.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

WEB TV : ERT LIVE