Menu


Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Α.Α.Σ /Π.Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σε κοινή σύσκεψη των Ενώσεων και φορέων των Αποστράτων του Νομού καλεί ο Πρόεδρος του Παραρτήματος της Ε.Α.Α.Σ Μαγνησίας την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013.
Μετά απο συννενοήση και με τον Πρόεδρο του Παραρτήματος της Ε.Α.Α.Α. Μαγνησίας αποφασίστηκε πως τα Παραρτήματα της Μαγνησίας θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση της Θεσσαλονίκης, όπου μπορούν αυθημερόν να μεταβούν από τον Βόλο με μέλη τους (καθόσον για την Αθήνα, λόγω αποστάσεως και ώρας είναι μάλλον δύσκολο). 



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
(Ε.Α.Α.Σ /Π.Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ)
        Όπως γνωρίζετε μετα τις τελευταίες περικοπές, τις συνεχιζόμενη τακτική απαξίωση μας και την μη ικανοποίηση των κύριων αιτημάτων μας, κατα την πρόσφατη συνάντηση των εκπροσώπων μας με τον Πρωθυπουργό της Χώρας, αποφασίστηκαν διάφορες αντιδράσεις και κινητοποιήσεις, με έναρξη την 9η Μαρτίου στην Αθήνα και την 13η Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.
       Ως συμβούλιο του Παραρτήματος εκτιμούμε οτι είναι χρήσιμη η συνάντησή μας, ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις και να εξετάσουμε πώς μπορούμε και εμείς στο Νομό και στην Πόλη μας να συμμετέχουμε συντονισμένα και σε ενωτικό πνεύμα.
       Για το λόγο αυτό σας προσκαλούμε σε σύσκεψη στο χώρο της Λέσχης των Αποστράτων Αξκων Στρατού, Αργοναυτών 19, τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013 και απο 11.30π.μ. όπου μπορείτε να προσέλθετε αν θέλετε με όλα τα μέλη του Συμβουλίου σας.

Ο Πρόεδρος
Αθανάσιοε Γκουζής
Υποστράτηγος (Ο) ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

WEB TV : ERT LIVE