Menu


Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Εργασία Αποστράτων - Παρατείνεται για 1 χρόνο το δικαίωμα εργασίας σε όσους είχαν αναλάβει πριν την εφαρμογή του Ν.3863/10 - ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

Γράφει ο συνάδελφος Βασίλης Δούλης για την Απασχόληση Συνταξιούχων
     Κύριοι Καλημέρα και Καλή Χρονιά
     Αν και νοσηλευόμενος από την Παρασκευή στο νοσοκομείο λόγω τροχαίου ατυχήματος (ευτυχώς όχι αρκετά σοβαρού), σήμερα εκνευρίστηκα για άλλη μια φορά με αυτούς τους ανεκδιήγητους. Δείτε λοιπόν εδώ http://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/489 στο άρθρο 17 τι λένε: Παρατείνεται για 1 χρόνο το δικαίωμα εργασίας σε όσους είχαν αναλάβει πριν την εφαρμογή του Ν.3863/10. Όμως ξεχνούν ότι σύμφωνα με τον νόμο αλλά και την επιστολή που έστειλαν, όλοι οι αυτοαπασχολούμενοι έσπευσαν να κάνουν παύση εργασιών στις ΔΟΥ μέχρι 31/12/12.!!! Προφανώς αν πάνε να ξανακάνουν έναρξη, δεν τους πιάνει ο ανωτέρω νόμος και δεν έχουν πια δικαίωμα. Για τις 10 ώρες κουβέντα, αλλά αυτό προφανώς θα γίνει όταν εκδοθεί νέα διευκρινιστική που θα λέει για την ''παράταση'' και μάλλον θα καταργεί την προηγούμενη του 2010.
     Ούτε opengov, αφού πρόκειται για πράξη νομοθετικού περιεχομένου, ούτε το νομοσχέδιο που θα κατέβαζε ο κ. Μητρόπουλος είδα, αλλά ούτε και κάτι από τις υποσχέσεις του κ. Βρούτση. Δεν ξέρω εσείς τι λέτε, αλλά αυτό το θεωρώ τη ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΡΙΠΛΑ!!!!!!!!
Ακολουθεί το άρθρο 17 του ΦΕΚ-Α-256/31 Δεκ 2012 
 πηγή: απο e-mail eaaslarisas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

WEB TV : ERT LIVE