Menu


Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

«Τα αιτήματα των στελεχών των ΕΔ είναι δίκαια»

"Δίκαια" χαρακτήρισε τα αιτήματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος μιλώντας κατά τη διάρκεια τελετής για τη συμπλήρωση 68 ετών από την ίδρυση της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ).
Δήλωσε επίσης πως «η πατρίδα έχει απόλυτη αντίληψη της θυσίας, της αφοσίωσης και της προσφοράς των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, αναγνωρίζει ότι όλοι όσοι υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, από την ηγεσία μέχρι τον πλέον νέο σε ηλικία στρατεύσιμο, δικαιούνται πολύ περισσότερα, και μόλις η χώρα ανακάμψει, το καθήκον αυτό της πατρίδας προς τις Ένοπλες Δυνάμεις θα γίνει πραγματικότητα».
Μιλώντας από την έδρα της Διοίκησης στο στρατόπεδο «ΣΑΚΕΤΑ Β’», στον Καρέα Αττικής, ο Π. Παναγιωτόπουλος επανέλαβε ότι «η χώρα διεξάγει έναν οικονομικό πόλεμο με ιδιομορφίες και ιδιαιτερότητες αλλά πρέπει η χώρα να νικήσει και θα νικήσει». Μίλησε για καθοριστική ιστορική μάχη το 2013 και εξέφρασε «τη βεβαιότητα, ότι από την επόμενη χρονιά έχοντας κερδίσει το εθνικό στοίχημα, η χώρα θα ξεκινήσει να ανακάμπτει».

Ο Π. Παναγιωτόπουλος εξήρε την προσφορά της ΑΣΔΕΝ «στην κορυφαία υπόθεση της εθνικής ασφάλειας της χώρας».
Παρόντες στην τελετή ήταν επίσης: ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος, Κωνσταντίνος Γκίνης, και ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, αντιναύαρχος, Ευάγγελος Αποστολάκης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

WEB TV : ERT LIVE