Menu


Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

"Η καρέκλα των Αρχηγών δεν μπορεί να έχει...κόλλα"!

Ένας πτέραρχος απαντά στον "αρχηγό"

Η απάντηση του “αρχηγού” για την υστεροφημία τους και το ενδεχόμενο αποστρατείας ή παραίτησής τους λόγω διαφωνιών με την πολιτική ηγεσία ,έφερε ανταπάντηση από πτέραρχο ε.α αλλά πάντα μάχιμο.

Απαντά ο πτέραρχος:

Ο κάθε Αρχηγός ,πρωτίστως οφείλει στην Εκπλήρωση της Αποστολής και κατόπιν στην Υστεροφημία του. Οφείλει να παραιτηθεί, άν κατά την γνώμη του, οι ενέργειες της Πολιτικής Ηγεσίας,τον Παρεμποδίζουν στην Εκπλήρωση της Αποστολής.

ΔΕΝ εννοώ να  παραιτηθεί επειδή σε περίοδο χρεωκοπίας, δεν του παρέχονται τα απαιτούμενα για την Αποστολή του .

Εκεί θα μείνει και θα  προσπαθήσει για το καλλίτερο αποτέλεσμα με αυτά πού του διατίθενται

Είναι όμως,νομίζω,λόγος να παραιτηθείς όταν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης απαξιώνει το προσωπικό σου, με εκφράσεις τού τύπου « Αντιπαραγωγικοί, Ένστολοι Υπάλληλοι  κλπ».

Διότι απλά, ένα απαξιωμένο προσωπικό ΔΕΝ έχει το απαιτούμενο Ηθικό, και ΑΠΟΣΤΟΛΗ χωρίς Ηθικό δεν ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. Είναι λόγος παραίτησης άν σε περίοδο ισχνών αγελάδων, η Κυβέρνηση χαιδεύει επιλεκτικά κοινωνικές ομάδες με 100εκ. Ευρώ αναδρομικά, ενώ αρνείται σε εσένα, ανταλακτικά ή όπλα για τήν Αποστολή σου.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να παραιτείσαι όταν «ανεπάγγελτοι»  πολιτικοί γιάπηδες σου επβάλλουν κομματικές Κρίσεις και Δκτές σχηματισμών. Υπάρχουν πολλοί λόγοι να παραιτηθεί ο Αρχηγός,αρκεί να βγάλει την κόλλα από την καρέκλα!”

onalert.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

WEB TV : ERT LIVE