Menu


Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση - Αρχαιρεσίες ΣΤΥΑ

Συνάδελφοι ,
Όπως κάθε χρόνο και σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου , η Γενική Συνέλευση για το έτος 2012 ορίστηκε να πραγματοποιηθεί την 26 Ιανουαρίου 2013 , ημέρα Σάββατο και ώρα 09:00 , στο ξενοδοχείο STANLEY , πλατεία Καραϊσκάκη  (Στάση Μετρό Μεταξουργείο).
Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη Γ.Σ. είναι τα εξής :
  • Διοικητικός Απολογισμός – Πεπραγμένα 2012
  • Οικονομικός Απολογισμός 2012
  • Ισολογισμός  2012
  • Προϋπολογισμός Εσόδων – Εξόδων 2013
  • Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  • Στόχοι 2013
Μετά το πέρας της Γ.Σ. αλλά και σε περίπτωση μη ολοκλήρωσής της μέχρι την 12:00 ώρα , θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας του νέου έτους. Μετά από ημίωρη διακοπή για παράθεση καφέ , θα συνεχιστούν οι τυχόν μη ολοκληρωμένες εργασίες της Γ.Σ.

Υπενθυμίζεται ότι την συγκεκριμένη ημερομηνία θα διεξαχθούν στον ίδιο χώρο αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθόσον λήγει η θητεία του παρόντος Δ.Σ.
Σε περίπτωση μη απαρτίας , θα γίνει μόνο η κοπή πίτας στις 12:00 και η Γ.Σ θα γίνει την 04 – 02 – 2012 , ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 στα γραφεία του Συλλόγου , Ακαδημίας 27Α , 6ος όροφος (όπως προβλέπεται από το άρθρο 22 του καταστατικού).
Είναι γνωστό , ότι τα θέματα που μας απασχολούν φέτος είναι σοβαρότατα και επείγοντα. Κατόπιν τούτου , η παρουσία ΟΛΩΝ κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Είναι ανάγκη για ένα μήνυμα ομοψυχίας , μαζικότητας , αποφασιστικότητας, προς τα κέντρα λήψης αποφάσεων. Οι ευθύνες μας ιστορικές . Οι στιγμές κρίσιμες για τις ρίζες μας , για την απερίγραπτα άσχημη οικονομική μας κατάσταση , για τα τεκταινόμενα  στην Σχολή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

WEB TV : ERT LIVE